Kana/kalkuni marinaad Malcolm’s Bird Brine
Ärge enam kunagi serveerige kuiva ja maitsetut linnuliha. Üle 5,5 kg kaaluvad linnud vajavad 24-tunnist marineeritud lahust. Alla 5,5 kg kaaluvaid linde tuleks maksimaalse maitse saavutamiseks marineerida 6–12 tundi. Väiksematele tükkidele piisab paarist tunnist.
Alates 2001. aastast on vennad Malcolm ja Waylon Reed võistelnud peaaegu igal grillivõistlusel. Igal aastal võtavad nad vastu uusi väljakutseid, võistlevad üha professionaalsemate rivaalitsevate grillimeeskondadega ja lihvivad oma oskusi. Kuid Killer Hogs on kasvanud palju enamaks kui lihtsalt võistlusgrillimeeskonnaks. Killer Hogs on grillifirma, millel on väga suur tootevalik!
Juhend: Segage 1 cup (umbes 230 grammi) lahust 1 galloni (umbes 4,5 liitri) veega. (Suurte lindude puhul kahekordistage retsepti.) Pange lind (kalkun, kana, hani, part jne) valitud anumasse ja valage peale Malcolm’s Bird Brine’iga tehtud vedelik. Veenduge, et liha jääks üleni vedeliku sisse. Hoidke liha kogu marineerimisperioodi jooksul külmkapis või jahedamas kohas, vajadusel saab vedelikule lisada jääd.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.