Kõige legendaarsem veise süstimise segu läbi aegade on alati pärit Butcher BBQ-st ja selle eestvedaja Dave Bouska sulest. Ta on ametilt lihunik ning seda ametit väga kaua pidanud ning kõik mis ta paneb purki müügiks, on tavaliselt väga täpselt läbimõeldud. Kõik suuremad BBQ või grillimeistrid ühel või teisel viisil kasutavad tema toodet, sest juba enam kui 10 aastat sellele vastast olemas ei ole.
BBQ Ässad kommenteerivad
Butcher BBQ tooted olid üks meie aluseid tohutule rivile brisketi kategooriate esikohtade rivis. Me oleme alati kasutanud just Butcher BBQ toodet ja segame seda ainult puhta veega. Kui plaanid brisketit teha, siis sellele tootele siin vastast pole. Ära proovi seda segada puljongi vms. tootega, sest see teeb liha kohe väga soolaseks ning ainuõige viis on puhas allikavesi. Teine oluline moment on, et ära maitse seda 😀 see on ülivänge kraam, mis saab oma õige maitse ning annab õige maitse, kui lihas küpseb. Üheks olulisemaks tulemuseks oli veise süstimisel see, et liha jäi alati mahlane.
Pro tip
Segu võiks teha valmis ette ca päeva, siis muutub segu natuke tahkemaks ning jääb pärast paremini lihasse. Kui tahad hommikul küpsetada, süsti eelmine õhtu ära, selline kuus tundi seismist on täpselt paras aeg. Liiga kauaks jättes muutub liha soolaseks. Proovi ja sa ei kahetse, karikaterivi parima brisketi auhinnaga meie juures kinnitab seda.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.