Blues Hog original ja Tennessee Red on kõige legendaarsemad BBQ kastmed võistlusringkondades ning Ameerika BBQ restoranides. Kohati võetakse kaamerate all sildid maha, kuid kõik teavad mis seal sees on – Blues hog. See kaste on saanud parima kastme auhinna lugematuid kordi ning maitselt on ta magus, õrnalt vürtsika järelkajaga. Blues Hog original on ketšupipõhine magus ja paks kaste, mis jääb lihale superhästi kinni ja läigib nagu teemant sea…
BBQ Ässad kommenteerivad
Kaste Blues Hog Original ja Tennessee red on kastmed, mis iga BBQ mehe sahvris olemas. Neid lihtsalt sega, kui viitsid soojendad ja pane ükskõik millele, hea on alati.
Väiksed pigistatavad pudelid on jube hea korduvkasutada oma segude tegemiseks ja lihale või wrappi kandmisel täpsetele kogustele suureks abiks. Original üksi on päris magus ja paks, sinna tuleks panna Tennessee redi kindlasti sisse. Me ei oska midagi öelda – Blues Hogi kastmed on parimad mis BBQ juurde käivad ja sinna jutt lõppeb.
Pro tip
Sega omavahel Original ja Tennessee red. Viimane on äädika põhine ning vürtsikam javedelam – alusta sellisest 50:50 segust ning siis “tuuni” suhe täpselt sinna kuhu meeldib.
Ringo (toote omanik) –
Sai see kaste veidi skeptiliselt soetatud, sest igal pool ainult kiideti seda taevani. Kui ma esimest korda seda maitsesin, siis tuli suur naeratus suule ja ütlesin elukaaslasele, et see on arvatavasti parim barbecue kaste mida ma elus söönud olen. Eesti poodides olevad kastmed on sellise vänge suitsuse maitsega, see aga mõnus magus, keele otsa peal on tunda veidi teravust ja no tõesti sobib ideaalselt lihadega. Kuna ma ise kõige suurem grilli ja barbecue mees ei ole, siis kasutan seda ka niisama praekartulitele panemiseks ja vahet pole mille jaoks seda kasutanud olen- see kaste ei ole mind alt veel vedanud. Tõesti soovitan seda kõigile, kes veel maitsnud ei ole!
Gert –
Tõsiselt hea kaste👍
Siim (toote omanik) –
Nõustun Ringoga, et puudub see üleliigne suitsumaitse mis kastmetel tihtipeale on. Ja maitsed mis olemas, on väga head. Hetkel kindel lemmik searibil.