Shichiriniga saate pakkuda imelist õhtusööki, kus kõik külalised saavad nautida suvist grilli.
Kuid Shichirin on väga populaarne ka talvegrillina.
Ristkülikukujulisel Shichirinil on standardvarustuses roostevabast terasest võre, millel saab valmistada kõige maitsvamaid roogasid.
Shichirin on valmistatud keraamikast kvartsi, kordieriidiga ja kuumutatud kõrgel temperatuuril.
Keraamika tagab ka selle, et Shichirini on glasuuritud viimistluse tõttu väga lihtne puhastada.
Seda lauagrilli saab kasutada kas söebriketi või söega. Jaapanlased kasutavad Binchotani sütt, Jaapani musta kulda, mis võimaldab saavutada ülikõrgeid temperatuure.
See süsi põleb kauem ja intensiivsemal temperatuuril ning vaiksemalt kui tavaline süsi.
Binchotani põlema panemiseks on kõige parem teha esmalt pehmem söekiht näiteks akaatsia söega.
Seejärel asetage Binchotan diagonaalselt kuumale söevoodile, nii saad kerge vaevaga Binchotani süüdata.
Binchotani on võimalik süüdata ka gaasipõletiga, kuid selleks kulub umbes 15 minutit.
YAKINIKU Shichiriniga saate tegelikult nutida täielikku Jaapani kööki! Kas soovite oma ristkülikukujulisest Shichirinist veelgi rohkem kasu saada?
Siis valige juurde tarvikuid, nagu Yakitori pulgad ja grillvardad. Nende vahenditega on Yakitori stiilis grillimine ülilihtne.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.